De club

Home Home De club De club Nieuws Nieuws Galerie Galerie Contact Contact  deze website is ontwikkeld door Vehicle webdesign 2016
Werkplaats: We zijn trots op onze eigen werkplaats. Deze is voorzien van een brug en benodigde gereedschappen. In de werkplaats is plaats voor een 3-tal restauratie objecten. Verder kunnen auto’s die rijdbaar zijn altijd gebruik maken van de werkplaats. Ook is er ruimte voor onderdelen en auto inrichtingen die tijdelijk opgeslagen dienen te worden. In de garage kan gebruik worden gemaakt van o.a. lasapparaat en compressor.  
Stalling: Vehicle beshikt over een ruime stalling voor de leden. Zij kunnen hun oldtimers tegen een zeer gereduceerde prijs stallen. Dit kunnen gerestaureerde auto’s zijn of aankopen die nog gerestaureerd moeten worden.
Kantine: Vehicle bezit een ruime gezellige kantine. Waar we voor, na of tijdens het sleutelen even kunnen pauzeren. Verder wordt de kantine gebruikt om te vergaderen en omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, wordt de kantine ook gebruikt voor andere gezeliige bijeenkomsten zoals klaverjassen, biljarten enz.

Onze doelstelling is het in standhouden van oude voertuigen, waarbij we twee voorwaarden stellen: er

noeten wielen aanzitten en het voertuig moet uit productie zijn. De leden kunnen gebruik maken van

onze werkplaats met brug en tevens bieden we stalling aan tegen een zeer gereduceerf tarief. Omdat

de vereniging alles in eigenbeheer doet, wordt er van de leden verwacht om op sommige momenten

klaar te staan voor diverse activiteiten zoals onderhoud pand.